Waar let je op bij speelgoed voor de hond

 

Waar let je op bij speelgoed voor de hond

 

Honden kunnen zichzelf prima vermaken! Anders dan katten, hebben honden echter wel de nodige aandacht nodig. Honden moeten ook hun energie kwijt kunnen raken. Dit kun je doen door een (lange) wandeling te maken bijvoorbeeld.

Met het juiste speelgoed vermaakt jouw hond en/of puppy zich thuis ook! Maar welk speelgoed is leuk en goed voor de hond en waar moet je op letten als je speelgoed voor je hond wil kopen.

 

Wat is leuk speelgoed voor de hond?

 

In de speelgoedkist van de hond zijn er een aantal dingen die niet mogen ontbreken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de inmiddels alom bekende flostouwen. Niet alleen erg leuk voor je hond om mee te spelen, maar ook goed voor het gebit.

Verder moet er een pluche beestje of iets van een knuffeldier aanwezig zijn. De honden nemen deze vaak overal mee naartoe en zijn er dan ook erg aan gehecht.

Wat ook voor geen enkele hond mag missen, groot of klein, is een (tennis)bal. Je kunt hiermee ook samen met je hond spelen, maar misschien nog leuker om toe te kijken hoe je hond zich ermee vermaakt!

Is jouw hond vaak alleen thuis? Dan kun je overwegen om een Kong te kopen voor je hond. Deze vul je met snoepjes en je hond is er uren zoet mee!

 

Speelgoed voor je hond kopen? Hier moet je op letten.

 

Kies bijvoorbeeld voor harder speelgoed, in plaats van zacht. Dit is beter voor het gebit. Als je op zoek gaat naar speelgoed voor honden is het dan ook goed om ook te letten op de educatieve kanten, of de voordelen voor de gezondheid, in plaats van enkel te denken aan het leukheidsgehalte voor de hond.

Let er ook altijd op, dat het speelgoed daadwerkelijk geschikt is voor honden. Dit in verband met het materiaal en eventuele deeltjes die los kunnen raken.


 

©2024 Voordelig - shoppen - Huisdierenwinkels.nl | Privacy statement