Hoe kies je de juiste riem voor je puppy

 

Hoe kies je de juiste riem voor je puppy?

 

Een puppy in huis, geweldig! Een compleet nieuw avontuur! Niet alleen voor jou, maar ook voor de puppy die bij jou mag wonen!

Als je een nieuw huisdier krijgt of koopt, dan wil je er natuurlijk direct alles voor in huis halen. Denk hierbij een etensbakjes, drinkbakjes, speelgoed en dergelijke, maar ook een riem. Je gaat (vooral in het begin) vaak met je hond(je) naar buiten. Het is belangrijk om hiervoor een goede riem te hebben.

Wat is een goede riem voor een puppy en waar moet je op letten? Je leest het hieronder.

 

Beste riem voor een puppy

 

Je gaat meerdere keren per dag met je hond wandelen. Het is dan ook belangrijk om een goede wandeluitrusting aan te schaffen.

Als eerste is het goed om te weten dat het uiteindelijk om de persoonlijke keuze en wensen gaat. Zo kiest de een voor een korte riem, waar de andere liever een lange riem heeft.

Bij het kiezen van een riem voor een puppy, kun je de focus leggen op een leerzame riem. Een riem waar de pup door kan leren dat aan de riem trekken, niet gewenst is.

 

Een riem voor je puppy kopen, waar let je op?

 

Een riem is erg belangrijk in het leven van een puppy. Niet alleen omdat je vooral als pup nog erg vaak met e hond(je) loopt, maar ook omdat hier een stukje educatie bij komt kijken.

Kies altijd voor een riem die het makkelijk(er) maakt om je pup, vriendelijk, te kunnen corrigeren als deze iets onwenselijks doet.

Belangrijk: In de nek van de hond lopen nekwervels, de luchtpijp, zenuwen en nog meer belangrijke functies. Als je hier opeens een ruk aangeeft, kan dit voor de hond (blijvende) schade met zich meebrengen. Als jouw hond nog erg veel trekt, kun je misschien beter voor een tuigje kiezen.

 

©2024 Voordelig - shoppen - Huisdierenwinkels.nl | Privacy statement