Wanpy - Creamy Lickable Treats - Tonijn & Garnaal


Omschrijving:

Geef jouw huistijger een speciale snackervaring met de Wanpy Creamy Lickable Treats!

Wil je jouw kat met een bijzondere snack verwennen? Probeer dan eens de Wanpy Creamy Lickable Treats Tonijn & Garnaal. Dit is een heerlijke kattensnack die poeslief lekker op kan likken. Door de cremige structuur geeft de Wanpy Creamy Lickable Treat je huistijger een hele speciale snackervaring. Bovendien is de snack door deze structuur makkelijk op te nemen door het lichaam en dat komt goed uit, want deze lekkernij zit bomvol gezonde, dierlijke eiwitten. De eiwitten zorgen voor sterke botten en spieren, dus je kat snackt zich eigenlijk gezond! Conserveermiddelen en toegevoegde kleurstoffen zitten dan weer niet in de snack. In een zakje vind je vijf snacks.

Deze snack zit vol gezonde dingen

In de Wanpy Creamy Lickable Treats Tonijn & Garnaal zitten allerlei ingredienten die het welzijn van jouw kat bevorderen. Zoals gezegd zorgen de dierlijke eiwitten (afkomstig uit tonijn, kip en garnaal) voor versterking van spieren en botten. Daarnaast bevat deze kattensnack naast diverse vitaminen (A,B2, B3, B5, D3, E) ook taurine. Katten hebben dit stofje nodig, maar maken het zelf onvoldoende aan en moeten het dus via hun voeding binnenkrijgen. Taurine zorgt onder andere voor een goed functionerende stofwisseling en helpt daarnaast problemen met bijvoorbeeld ogen en hart te voorkomen.

Op welke kattensnack ga jij je huistijger trakteren?

Net zoals mensen hebben katten af en toe ook wel trek in iets lekkers naast hun dagelijkse maaltijden. In het assortiment van Kattenveertjes vind je daarom allerlei smakelijke snacks voor je harige huisgenoot. We hebben bijvoorbeeld ook de Wanpy Creamy Lickable Treat in [kipsmaak]. Speciaal voor kittens hebben we Trixie Junior Salmon Clouds, terwijl volwassen huistijgers smullen van een Trixie Carpaccio Kattensnack. Moet jouw poezenbeest een beetje op zijn gewicht letten? Dan adviseren we je om het snacken te combineren met een spel. Stop de kattensnoepjes in een snackbal, of daag poeslief uit met het Solitaire Strategisch Spel van Trixie. Lekkernijen zijn altijd een goede stimulans om in beweging te komen!

    Merk:
  • WanpyWebwinkel: Kattenveertjes
 
Prijs: € 2.83
 

©2022 Voordelig - shoppen - Huisdierenwinkels.nl | Privacy statement