Kat Iglo- Inooko (Roze)


Omschrijving:

Geef je kat een uitdaging met dit interactieve kattenspeelgoed!

Wil je jouw huistijger op een uitdagende manier zijn snacks aanbieden of wil je voorkomen dat jouw poezenbeest in een keer zijn bakje brokjes leegschrokt? Dan hebben we de perfecte oplossing, namelijk de Cat IGLOO van inooko. De Cat IGLOO is interactief kattenspeelgoed met vijf diepe vakjes waar je brokjes of snoepjes in kunt doen. Poeslief krijgt vervolgens de mogelijkheid om zijn skills te tonen en de lekkernijen eruit te vissen met zijn pootje. Daar is hij wel even zoet mee! De Cat IGLOO van inooko is 30 x 30 x 10 centimeter groot en verkrijgbaar in de kleuren roze en blauw.

Het hoeft niet altijd op een presenteerblaadje…

Onze katten vinden het wel prima dat ze hun maaltijd niet bij elkaar hoeven te jagen, maar daardoor ervaren ze minder positieve prikkels en krijgen ze minder beweging. Het is daarom goed om het natuurlijke gedrag van je huistijger te stimuleren door middel van (voedsel)verrijking. En laat de Cat IGLOO van inooko hier nu uitermate geschikt voor zijn! In plaats van je kat zijn brokjes of snacks gewoon te geven, maak je er een leuk spelletje van waarbij hij zijn koppie moet gebruiken en tegelijk wat beweging krijgt. Zo hou je poeslief mentaal en lichamelijk in tiptop conditie!

Ontdek veel meer leuk kattenspeelgoed voor verrijking

Naast de Cat IGLOO hebben we nog veel meer toffe kattenspeeltjes die je poezenbeest op verschillende manieren uitdagen. Vindt jouw kat het leuk om de speurneus uit te hangen? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar onze snuffelmat, de KONG Puzzlements Pockets of de Roller Bowl van Trixie. Wil je het natvoer van je kat op een meer natuurlijke manier aanbieden? Dan is een LickiMat Felix of Casper een aanrader. We hebben trouwens ook diverse lekkere snacks waar je huistijger graag wat moeite voor doet! Wil je meer weten over verrijking voor katten? Download dan ons gratis e-book 'Terug naar de natuur met je huistijger'.

    Merk:
  • InookoWebwinkel: Kattenveertjes
 
Prijs: € 24.99
 

©2022 Voordelig - shoppen - Huisdierenwinkels.nl | Privacy statement